All About The Groove

subtitel
weekendworkshop door Tini Thomsen
afbeelding
Tini Thomsen
korte promotekst

Een weekend lang grooven met Tini Thomsen. Een workshop over frasering, microtiming en 'super tight' spelen. Leer de Tricks van Tini zelf!

 

Body

The Groove! Wat is het? Wat doet het? Hoe komt de groove in de muziek? Een weekend lang grooven met Tini Thomsen. We grooven op de New Orleans style van Dr John, op de funk van Al Jarreau en zelfs op een ballad zoals Gregory Porter's 'Laura'. Grooven op één noot, zelf licks verzinnen en contact maken met je medemuzikanten. De bladmuziek zal soms opzij worden gezet. Een workshop over frasering, microtiming en 'super tight' spelen. Leer de Tricks van Tini zelf!

Tini Thomsen speelt sinds haar vijfde piano en vanaf haar dertiende jaar saxofoon. Zij doceerde in Hamburg, Amsterdam en Tilburg. Daarnaast componeerde en arrangeerde zij onder andere voor het Metropool Orkest, Alan Clark en Zapp. Met haar eigen band 'MaxSax' toert zij in Nederland en Duitsland en nam zij twee cd’s op. Zij speelde met de NDR Big Band, The Jazz Orchestra of the Concertgebouw, Dr. John en The New Cool Collective.

Vrijdag 1 februari speelt Tini Thomsen in TivoliVredenburg. Doe je mee aan deze workshop, dan krijg je korting voor dit concert. Een toegangsticket kost dan €10,-

Data workshop:  Zaterdag 2 en zondag 3 februari 2019
Tijd:                    10.00 - 15.30  uur
Plaats:                Muziekhuis Utrecht

Presentatie TivoliVredenburg: Zondagavond 3 februari 2019
Kosten:               U Jazz leden €55,- overige €65,-
a
anmelding en informatie:        workshop@ujazz.nl

start datumtijd
locatie
Muziekhuis Utrecht
locatie adres
Loevenhoutsedijk 301
locatie presentatie
TivoliVredenburg
datum presentatie
Ujazz productie
Ujazz productie