Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Start workshop Kamasi Washington

22 september / 19:30 22:30

Muziekhuis Utrecht

Loevenhoutsedijk 301
Utrecht, Utrecht 3552 XE Nederland
+ Google Maps

Wil jij de muziek van Kamasi Washington leren spelen? Hij gooide hoge ogen met de albums The Epic, Heaven and Earth en Becoming. Progressieve improvisatie muziek met een combinatie van jazz, hip hop  en klassieke muziek. Zijn gepassioneerde spel op de tenorsax inspireert velen om zijn muziek te luisteren en na te spelen. In deze workshop gaan we zijn muziek ontdekken en uitpluizen. Reken op geraffineerde arrangementen en veel ruimte voor improvisatie. Alle instrumenten en zang zijn welkom. Je beheerst je instrument en hebt al duidelijke stappen gezet op improvisatie-gebied. Je vindt het leuk om samen te spelen en hebt een goed ontwikkeld oor.

Iman is saxofoon-, klarinet- en workshopdocent bij SpaargarenMuziekFabriek.nl en de DJAM-opleiding Lichte Muziek in Amsterdam. Hij geeft al veel jaren workshops in diverse plaatsen. Tevens is hij dirigent en arrangeur bij Dr. Loevenhout & Consorten, StartAfresh! in Utrecht en de Kosmosis Bigband in Amsterdam. Iman speelt in bands als Undercurrent Trio, Pelican Three, Eyeman All Stars en StarkLinnemann Quartet. Hij bracht vele cd’s uit zoals recentelijk ‘High Tide Low Tide’ met het Undercurrent Trio.

www.imanspaargaren.nl

Data workshop: woensdag 22, 29 sept, 6, 13, 27 okt, 3, 10 nov 2021

Tijd:                   19.30 tot 22.30 uur

Plaats:  Muziekhuis Utrecht

Presentatie:       Donderdag 18 november

Kosten:                UJazz leden €120,- overige €132,-

Aanmelding en informatie: workshop@ujazz.nl

Vanwege de grote belangstelling organiseren we begin volgend jaar een tweede reeks. De data hiervoor zijn woensdagavond 12, 19, 26 jan, 2, 9, 16, 23 februari, de presentatie is op zondagavond 27 febr.