Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

U Jazz lokaal clubconcert: JunA & Bert van den Brink

15 oktober 2021 / 20:30 - 23:00

JunA

In 2021 organiseert U Jazz de Utrechts Jazz Lokaal – clubconcerten.

Het lokaalconcert op 15 oktober presenteert het duo Bert van den Brink en JunA. Van den Brink behoeft geen introductie: een veelzijdig muzikant en componist die met regelmaat bij UJazz terugkeert. Vanavond vormt hij een bijzonder duo met gitarist JunA. JunA blinkt uit in melodische improvisatie die prachtig samengaat met het pianospel van Van den Brink. Voor wie een voorproefje wil: Juna & Bert van den Brink in Almere-Oosterwold. Voor meer informatie over JunA zie zijn bio.

UJazz is een vereniging van jazzliefhebbers voor vernieuwende en kleinschalige jazz in Utrecht. UJazz organiseert concerten, jamsessies en educatieve activiteiten: www.ujazz.nl. De lokaal clubconcerten worden georganiseerd in DUMS – De Utrechtse Muziekschool.

€15,- (UJazz leden €10,-)

Kaarten te bestellen via: ikbenaanwezig/ujazz/Juna & Bert van den brink

Vanaf 25 september geldt dat voor toegang een bewijs nodig is dat je volledig gevaccineerd, getest of genezen van corona bent. Dit bewijs is voor Nederlandse bezoekers het Coronatoegangsbewijs en voor Europese bezoekers het EU Digital COVID Certificate (DCC). Zonder geldig bewijs, reservering én identiteitsbewijs is toegang niet mogelijk.

Gegevens

Datum:
15 oktober 2021
Tijd:
20:30 - 23:00

Locatie

DUMS
Domplein 4
Utrecht, 3512 JE Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Gegevens

Datum:
15 oktober 2021
Tijd:
20:30 - 23:00

Locatie

DUMS
Domplein 4
Utrecht, 3512 JE Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie