Jazzkelder

subtitel
Concert en Sessie in de kelder van de Kargadoor
Afbeelding
Same
korte promotekst

SAME bestaat uit vier jonge muzikanten die elkaar vorig jaar hebben ontmoet op het Conservatorium Utrecht. De band ontstond vanuit de bandlessen op school, maar na enthousiaste reacties van zowel docenten als medestudenten, veel plezier tijdens de repetities en ambities om meer op te treden, besloten ze door te gaan als band. Met de akoestische bezetting van zang, piano, contrabas en drums stoppen ze nummers uit allerlei verschillende genres in de blender en maken ze er een frisse en fruitige cocktail van, waarin o.a. jazz, pop, folk en klassieke elementen te proeven zijn. Onder meer nummers van Sting, Paul Simon, Jimi Hendrix en the Beatles zullen de revue passeren, maar ook eigen repertoire zal gespeeld worden. Herkenning voor iedereen, maar op geheel eigen wijze. 

Body

De band SAME is als een cocktail.

Ze mengen verschillende muzikale smaken, stijlen en liedjes waardoor er frisse nieuwe arrangementen ontstaan uit het bekende pop en jazz repertoire.

De ingrediënten van SAME zijn Elaine Hakkaart op vocale, Stan Verstegen op toetsen, Anosh ter Haar op contrabas en Marc Sentenie op drums. Samen weten zij een warm, compleet en akoestisch geluid neer te zetten

locatie
de Kargadoor
Sessieleider
Same
locatie adres
Oudegracht 36 - Utrecht
startdatum en tijd
05-02-2020 19:30:00
Ujazz productie
Ujazz productie