ANBI gegevens Vereniging UJazz.

Vereniging UJazz is door de Belastingdienst aangemerkt als ‘algemeen nut beogende instelling’ en heeft per 27 november 2018 de status van culturele ANBI. Giften aan UJazz zijn daardoor fiscaal aftrekbaar.

Naam van de instelling: Vereniging UJazz

Fiscaal nummer (RSIN): 850761050

KvK nummer: 53133153

Contactgegevens:

Nieuwe Kamp 11e
3512 KN Utrecht

Doel van de vereniging:

De vereniging UJazz stelt zich ten doel om de jazzmuziek in de stad Utrecht en omliggende gemeenten te bevorderen. Dit doet zij door concerten, workshops en sessies te organiseren. Ujazz creëert door haar activiteiten een band tussen Utrechtse jazzmusici (professioneel en amateurs) en liefhebbers.

Hoofdlijnen van het beleidsplan

Vereniging U Jazz heeft zich sinds 2011 als ‘doorstart’ van de SJU (Stichting Jazz en Improvisatie Utrecht) als platform voor jazzmusici en publiek ontwikkeld. Zonder eigen podium, maar door aanwezig te zijn als op diverse plekken in de stad en omliggende gemeenten.

De gemeenschap van professionele musici, componisten, muziekdocenten, trouw publiek, jazzamateurs op verschillend niveau, vrijwilligers en andere jazzliefhebbers levert zo een inspanning die voor Utrecht een verrijking en versteviging van een culturele infrastructuur betekent.

Voorzitter: Eugene Teunissen (Interim)

Secretaris: Jan Cremers

Penningmeester: Hans Woutersen

Bestuurslid: Jan van Miert (Communicatie)

Bestuurders zijn vrijwilligers en ontvangen geen vergoeding voor hun werkzaamheden.

Het beleidsplan kunt u hier downloaden

Het financieel jaarverslag 2020 – 2021 kunt u hier downloaden

Het activiteitenverslag van seizoen 2020 – 2021 kunt u hier downloaden