Laden Evenementen

« Alle evenementen

Nieuwe Jazz: Zack Lober met Sun-Mi Hong & Suzan Veneman – album No Fill3r

2 juni / 20:00 - 23:00

Zack Lober; Sun Mi Hong; Suzan Veneman; 2021

In seizoen 2022-2023 organiseren UJazz en ZenneZ records, samen met TivoliVredenburg, een serie Nieuwe Jazz, met presentaties van nieuwe albums. Op vrijdag 2 juni met Zack Lober met Sun-Mi Hong & Suzan Veneman met het nieuw album No Fill3r.

Contrabassist Zack Lober, geboren in Montreal en 11 jaar werkzaam in de New Yorkse jazzscene, verhuisde in 2019 naar Nederland en woont tegenwoordig in Leidsche Rijn. Zijn nieuwste project is “NO FILL3R”, een supertrio met Suzan Veneman (trompet) en Sun -Mi Hong (drums). “Zowel Sun als Suzan vind ik inspirerende en unieke muzikanten. Suzan en ik speelden voor het eerst samen in de huisband voor een Bimhuis-jamsessie en ik merkte meteen een kwaliteit in haar spel om buiten de norm te treden. Sun-Mi hoorde ik voor het eerst in Studio K. in Amsterdam. Ze nam risico’s en speelde alsof haar leven ervan afhing.”

“NO FILL3R” werd live opgenomen in Wisseloord en geproduceerd door Ben van Gelder. “We zijn geen impro-band en spelen ook geen conventionele rechttoe rechtaan jazz. Wat we doen is geworteld in improvisatie – in de geschiedenis van deze kunstvorm – maar op een toegankelijke manier. Maar elke avond is anders in wat we als band creëren.”

 

Zack Lober – double bass

Suzan Veneman – trumpet

Sun-Mi Hong – drums

 

€15,- (UJazz leden €10,-)

Kaarten aan de zaal en te bestellen via: ikbenaanwezig.nl/nieuwe jazz/zack lober

 

Gegevens

Datum:
2 juni
Tijd:
20:00 - 23:00
Evenement Categorie:

Locatie

DUMS
Domplein 4
Utrecht, 3512 JE Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Gegevens

Datum:
2 juni
Tijd:
20:00 - 23:00
Evenement Categorie:

Locatie

DUMS
Domplein 4
Utrecht, 3512 JE Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie